nl en
  • Home
  • Dranken
  • Cocktails en mixtips
Boomsma
  • Over Boomsma
  • Contact
  • Actie

Nugenieten van het voorjaar.

Home Vier het voorjaar met een heerlijke no-bake Lime pie!

Maak eens een heerlijke no-bake Lime pie met Boomsma limoenlikeur!

Ingrediënten

8 blaadjes gelatine
125 gr ongezouten roomboter
250 bastognekoekjes
4 limoenen
150 ml Boomsma Limoenlikeur
500 ml volle Franse kwark
250 gr mascarpone
175 gr witte basterdsuiker

Bereiding

Voor het maken van deze taart heb je een keukenmachine en een springvorm nodig van Ø 24 cm.

Week de gelatine 5 min. in koud water. Smelt de boter en maal de koekjes fijn in de keukenmachine. Smelt de boter en meng dit met de koekkruimels. Verdeel het koekkruimelmengsel over de bodem van de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel. Zet vervolgens in de koelkast.

Rasp de schil van de limoenen en pers de vruchten uit. Doe het limoensap met de limoenlikeur in een steelpan en breng tegen de kook aan. Voeg de uitgeknepen gelatine toe en laat al roerend oplossen.

Meng de kwark met de mascarpone en de suiker in een grote kom. Voeg het limoenmengsel toe en schenk in de springvorm. Laat de kwarktaart 4 uur opstijven in de koelkast. Garneer met het limoenrasp.

Meer informatie over onze Limoenlikeur

Boomsma
Snel naar
  • Home
  • Dranken
  • Cocktails en mixtips
  • Over Boomsma
  • Contact
©2022 Boomsma
  • Privacy policy
  • Drinkwijzer
  • Nugenieten
  • Actievoorwaarden winactie
  • Bedanktpagina
NL | EN
Boomsma

Nugenieten

ben je 18 jaar of ouder?

Je bent helaas te jong om deze website te mogen bezoeken.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van ‘cookies’. Dit doen we om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Met de cookies kunnen we de manier waarop de website wordt gebruikt vastleggen en analyseren. We willen hiermee de website optimaliseren voor een betere ervaring. Bekijk onze privacy verklaring

Toestaan Niet toestaan
nl en
  • Home
  • Dranken
  • Cocktails en mixtips
  • Over Boomsma
  • Contact
  • Actie