nl en
  • Home
  • Dranken
  • Cocktails en mixtips
Boomsma
  • Over Boomsma
  • Contact
  • Actie

Nugenieten van heerlijk sorbetijs.

Home Cocktails en mixtips Sorbetijs met Bramenlikeur

Sorbetijs met Bramenlikeur

Serveer een bolletje sorbetijs als verfrissend tussengerecht, tussen voor-en hoofdgerecht om de smaak te neutraliseren, of presenteer als een heerlijk fruitig nagerecht.

  • ca. 200 ml Boomsma Bramenlikeur
  • 200 ml water
  • 200 gr suiker
  • sap van een halve citroen
  • bramen

Verwarm water en suiker onder af en toe roeren tot de suiker is opgelost. Laat het mengsel afkoelen. Vermeng de suikeroplossing met evenveel Bramenlikeur en het citroensap. Maak hiervan in een ijsmachine een zachte sorbet of schenk het mengsel in een diepvriesdoos en laat het in ca. 3 à 4 uur bevriezen. Garneer het ijs bij het opdienen met wat bramen.

Bekijk meer cocktails en mixtips

Deel via social media:

Boomsma
Snel naar
  • Home
  • Dranken
  • Cocktails en mixtips
  • Over Boomsma
  • Contact
©2023 Boomsma
  • Privacy policy
  • Drinkwijzer
NL | EN
Boomsma

Nugenieten

ben je 18 jaar of ouder?

Je bent helaas te jong om deze website te mogen bezoeken.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van ‘cookies’. Dit doen we om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. Met de cookies kunnen we de manier waarop de website wordt gebruikt vastleggen en analyseren. We willen hiermee de website optimaliseren voor een betere ervaring. Bekijk onze privacy verklaring

Toestaan Niet toestaan
nl en
  • Home
  • Dranken
  • Cocktails en mixtips
  • Over Boomsma
  • Contact
  • Actie