Combineer onze jarenlange ervaring met kruiden en jenever met een geavanceerde, koperen distilleerketel en je krijgt: Boomsma Dry Gin. Bij de eerste slok een rijke, kruidige smaak met citrustonen. De afdronk is vervuld van de mild zoete, warme smaak van gentiaan en zoethout.
Altijd al willen weten hoe het productieproces van onze Dry Gin werkt? Van het mengen van de kruiden voordat ze gedistilleerd worden, tot het serveren van de ‘perfect serve’. De video hier geeft een mooi beeld van dit proces.
We gebruiken veelal dezelfde kruiden als in onze traditionele Beerenburger. Denk aan: sinaasappelschil, engelwortel, zoethout, gezegende distel, gentiaan, duizendguldenkruid en laurier. Gin distilleren we in onze eigen koperen ketels en dit proces bestaat uit proeven, selecteren en weer proeven. Alleen de zuiverste middenloop blijft behouden. Honderd procent aromatisch en smaakvol. De fles werd internationaal bekroond met een award voor World’s Best Gin Design en World’s Best Drink Design.
Een perfecte mix van een premium tonic met de
mild zoete, warme smaak van onze dry gin.
35 ml Boomsma Dry Gin
100 ml premium tonic
blauwe bessen en rood fruit
Mix de gin met de tonic in een gin glas gevuld met ijs. Garneer met blauwe bessen en rood fruit voor de ultieme smaakbeleving.
Je bent helaas te jong om deze website te mogen bezoeken.